Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAIMAS F.C. croz04
ccc Tactiek 2
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 63.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Walas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mátrai kopt de bal weg. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Walas rent richting de bal. Walas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira geeft de bal voor. Cwyl geeft een lange en hoge pass. Akkurt maakt een snoekduik en kopt de bal. Dikimciyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Wallin probeert de bal met de borst te controleren. Wallin probeert naar een medespeler te passen. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas schiet op doel. Devoto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Tošović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżeński onderschept slim de pass. Rżeński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - croz04 0:1

11e minuut.
Wallin speelt de bal door. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño is nu in balbezit. Briceño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAIMAS F.C. - croz04 1:1

15e minuut.
Smuda passt de bal zonder na te denken. Akkurt heeft problemen om de bal te vangen. Kratka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kratka krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Barreau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreau passt de bal met de wreef. Wallin probeert naar een medespeler te passen. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas haalt uit met een fantastische trap. Devoto bokst de bal weg.

21e minuut.
Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona rent richting de bal. García de Antona passt de bal zonder na te denken. Smuda rent richting de bal. Smuda draait met de bal, schiet en ... Dikimciyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - croz04 2:1

25e minuut.
Rżeński rent richting de bal. Guerrero rent richting de bal. Walas onderschept slim de pass. Rżeński is nu in balbezit. Rżeński schiet op doel. Devoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tošović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátrai verovert de bal door een tackle van achteren. Mátrai geeft de bal voor. Walas rent richting de bal. Walas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rżeński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tošović. Rżeński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barreau met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tošović de bal. Rżeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżeński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Olses bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin onderschept slim de pass. Wallin passt de bal zonder na te denken. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Toro de bal. Bouška geeft de bal voor. Walas is nu in balbezit. Walas schiet op doel. Devoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAIMAS F.C. - croz04 2:2

43e minuut.
Olses geeft een lange en hoge pass. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona passt de bal zonder na te denken. Akkurt rent richting de bal. Akkurt haalt uit met een fantastische trap. Dikimciyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 61%, croz04 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHAIMAS F.C. - croz04 2:2

46e minuut.
Hebeisen komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mátrai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wallin rent richting de bal. Wallin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mátrai de bal. Mátrai geeft een hoge lob. Devoto bokst de bal weg. Daar is Walas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - croz04 2:3

49e minuut.
Oteo met een sublieme pass. Wallin probeert naar een medespeler te passen. Barreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreau geeft een lange en hoge pass. Hebeisen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Barreau rent richting de bal. Barreau speelt de bal door. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas schiet op doel. Devoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - croz04 2:4

58e minuut.
Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouška tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouška krijgt een gele kaart. Mátrai raakt geblesseerd tijdens het duel. Barreau met een snel genomen vrije trap. Walas maakt een snoekduik en kopt de bal. Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - croz04 2:5

65e minuut.
Walas passt de bal met de wreef. Barreau rent richting de bal. Barreau passt de bal in één keer door. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap. Devoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Briceño raakt geblesseerd tijdens het duel. Rendón komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siepka komt het veld opgelopen. Siepka met een snelle inworp. Wallin is nu in balbezit. Wallin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Bouška trapt de bal weg van het doel. Siepka kopt de bal weg. Daar is Walas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - croz04 2:6

74e minuut.
Tošović speelt de bal door. Klungelig pakt Guerrero de bal. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Devoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - croz04 2:7

88e minuut.
Oteo passt de bal in één keer door. Tošović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Devoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - croz04 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 69%, croz04 31%.
CHAIMAS F.C. - croz04 2:8