Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarwi F.C Real Portuguesa FC
dark Tactiek RPFC-5-2-1-2 (I)
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Gamboa passt de bal met de wreef. Randal verovert de bal door een tackle van achteren. Naumavičius rent richting de bal. Naumavičius geeft een lange en hoge pass. Arandia springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 0:1

16e minuut.
Gamargo passt de bal met de wreef. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana passt de bal met de wreef. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Inworp. Rondón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo geeft een lange en hoge pass. Segovia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Flores speelt de bal door. Orellana rent richting de bal. Orellana geeft een lange en hoge pass. Segovia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 1:1

26e minuut.
Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Naumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius passt de bal zonder na te denken. Arandia is nu in balbezit. Arandia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Orellana met een snelle inworp. Naumavičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamargo. Gamargo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Flores met een sublieme pass. Rondón heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Luirink zijn tegenspeler op de grond. Luirink krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rondón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamargo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Segovia is nu in balbezit. Svitlica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Segovia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flores zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 2:1

35e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Roriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 3:1

38e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores probeert naar een medespeler te passen. Segovia rent richting de bal. Segovia schiet op doel. Roriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarwi F.C 48%, Real Portuguesa FC 52%.
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 4:1

46e minuut.
Castañeda komt het veld opgelopen. Navarro komt het veld opgelopen. Campo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kieftenbeld probeert naar een medespeler te passen. de Maesschalck speelt de bal door. Naumavičius probeert naar een medespeler te passen. Arandia is nu in balbezit. Arandia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Naumavičius speelt de bal door. Gamboa speelt de bal door. de Maesschalck rent richting de bal. de Maesschalck geeft de bal voor. Arandia maakt een snoekduik en kopt de bal. Andueza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Luirink is nu in balbezit. Luirink geeft een lange en hoge pass. Arandia kopt de bal weg. de Maesschalck is nu in balbezit. de Maesschalck geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
de Maesschalck probeert naar een medespeler te passen. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa met een sublieme pass. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarwi F.C 62%, Real Portuguesa FC 38%.
Jarwi F.C - Real Portuguesa FC 4:1