Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAIMAS F.C. Club Clarines Home
ccc Tactiek 5 3 1 1 v1.0
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 56.7
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Conişescu heeft problemen om de bal te vangen. Born is nu in balbezit. Met opzet legt Conişescu zijn tegenspeler op de grond. Conişescu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Briceño rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Briceño onderschept slim de pass. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Ordáz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Club Clarines Home 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Villalba de bal. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal in één keer door. Smuda is nu in balbezit. Smuda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Club Clarines Home 2:0

21e minuut.
Bouška geeft de bal voor. Fernández is nu in balbezit. Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda draait met de bal, schiet en ... Ordáz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Club Clarines Home 3:0

24e minuut.
García de Antona geeft de bal voor. Smuda kopt de bal weg. Ribera heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Auriolo is nu in balbezit. Yegüez is nu in balbezit. Yegüez passt de bal zonder na te denken. Born rent richting de bal. Born schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 56%, Club Clarines Home 44%.
CHAIMAS F.C. - Club Clarines Home 3:0

47e minuut.
Bouška geeft een lange en hoge pass. Pálfy rent richting de bal. Daar is Pálfy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfy geeft een hoge lob. Born springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Romashev kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerrero de bal. Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Yegüez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegüez draait met de bal, schiet en ... Devoto bokst de bal weg.

54e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Ribera kopt de bal weg. Pálfy met een sublieme pass. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Conişescu verovert de bal door een tackle van achteren. Yegüez verovert de bal door een tackle van achteren. Bouška verovert de bal door een tackle van achteren. Born onderschept slim de pass. Born haalt uit met een fantastische trap. Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Conişescu probeert naar een medespeler te passen. Auriolo is nu in balbezit. Auriolo speelt de bal door. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 52%, Club Clarines Home 48%.
CHAIMAS F.C. - Club Clarines Home 3:0