Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroes de Falcon FC CHAIMAS F.C.
Heroes... Tactiek ccc
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gonstaw raakt geblesseerd tijdens het duel. Siewierski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Filisiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:1

7e minuut.
Zanabria geeft de bal voor. Büyükses probeert naar een medespeler te passen. Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Gonstaw heeft problemen om de bal te vangen. Gonstaw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
García de Antona geeft een hoge lob. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanabria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zanabria krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Inworp. Auriolo met de inworp. Cwyl rent richting de bal. Cwyl geeft een lange en hoge pass. Akkurt springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tošović met een sublieme pass. García de Antona geeft een lange en hoge pass. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Filisiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:2

18e minuut.
Cwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl passt de bal in één keer door. García de Antona met een sublieme pass. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona passt de bal zonder na te denken. Auriolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriolo geeft een lange en hoge pass. Filisiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siewierski rent richting de bal. Siewierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:3

35e minuut.
Mărgăritescu geeft de bal voor. Siewierski kopt de bal weg. Daar is Fornal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:4

36e minuut.
Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Notaroberto is nu in balbezit. Akkurt onderschept slim de pass. Akkurt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Filisiński met een harde bal richting middenveld. García de Antona kopt de bal weg. Klungelig pakt Zanabria de bal. Siewierski rent richting de bal. Siewierski schiet op doel. Filisiński bokst de bal weg.

39e minuut.
García de Antona passt de bal zonder na te denken. Cwyl speelt de bal door. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw schiet op doel. Filisiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:5

42e minuut.
Tošović geeft de bal voor. Gonstaw kopt de bal weg. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski schiet op doel. Filisiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 74%, CHAIMAS F.C. 26%.
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:6

52e minuut.
Lineker geeft de bal voor. Auriolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriolo geeft een hoge lob. Siewierski rent richting de bal. Siewierski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tošović verovert de bal door een tackle van achteren. Tošović geeft een lange en hoge pass. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw schiet op doel. Filisiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:7

60e minuut.
Gonstaw rent richting de bal. Siewierski rent richting de bal. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Filisiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:8

61e minuut.
Dudamel komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Auriolo verovert de bal door een tackle van achteren. Auriolo passt de bal zonder na te denken. Zanabria rent richting de bal. Akkurt onderschept slim de pass. Akkurt schiet op doel. Filisiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:9

70e minuut.
Zanabria geeft de bal voor. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona geeft een hoge lob. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murillo komt het veld opgelopen. Szegletes komt het veld opgelopen. Lineker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Von Thielmann komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Cwyl geeft een hoge lob. Siewierski is nu in balbezit. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Filisiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:10

77e minuut.
Dolguetta komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gonstaw is nu in balbezit. Von Thielmann rent richting de bal. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:11

83e minuut.
García de Antona met een snelle inworp. Akkurt geeft een hoge lob. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
García de Antona verovert de bal door een tackle van achteren. García de Antona passt de bal zonder na te denken. Gonstaw is nu in balbezit. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mărgăritescu onderschept slim de pass. Mărgăritescu met een sublieme pass. García de Antona speelt de bal door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. Filisiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akkurt rent richting de bal. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:12

90e minuut.
Conişescu passt de bal zonder na te denken. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Filisiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes de Falcon FC 67%, CHAIMAS F.C. 33%.
Heroes de Falcon FC - CHAIMAS F.C. 0:13