Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLORESCFM Fc Barcelona1300
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaza geeft een hoge lob. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - Fc Barcelona1300 0:1

8e minuut.
Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Romo rent richting de bal. Romo haalt uit met een fantastische trap. Scovino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FLORESCFM - Fc Barcelona1300 1:1

14e minuut.
Arreaza rent richting de bal. Pinto onderschept slim de pass. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FLORESCFM - Fc Barcelona1300 2:1

31e minuut.
Olivero geeft een hoge lob. Pinto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz. Ruiz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLORESCFM 46%, Fc Barcelona1300 54%.
FLORESCFM - Fc Barcelona1300 2:1

57e minuut.
Serra heeft problemen om de bal te vangen. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga is nu in balbezit. Romo is nu in balbezit. Romo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arreaza speelt de bal door. Guadama rent richting de bal. Guadama draait met de bal, schiet en ... Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Farías is nu in balbezit. Farías passt de bal met de wreef. Guadama is nu in balbezit. Guadama draait met de bal, schiet en ... Puerto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Atencio met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Añor de bal onder controle te krijgen. Guadama is nu in balbezit. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLORESCFM 60%, Fc Barcelona1300 40%.
FLORESCFM - Fc Barcelona1300 2:1