Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. F.C.BELLA VISTA
NUEVA Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gruda kopt de bal weg. Briceño heeft problemen om de bal te vangen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Bello probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 1:0

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Chirinos de bal onder controle te krijgen. Margiota rent richting de bal. Margiota geeft een hoge lob. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Margiota de bal. Scovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Margiota moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Margiota schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Nuri passt de bal met de wreef. Bello is nu in balbezit. Gruda onderschept slim de pass. Gruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 3:0

14e minuut.
Briceño met een sublieme pass. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri geeft een lange en hoge pass. Gruda rent richting de bal. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 4:0

16e minuut.
Klungelig pakt Brassey de bal. Brassey met een sublieme pass. Robles is nu in balbezit. Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda draait met de bal, schiet en ... Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 5:0

17e minuut.
Aguilera passt de bal met de wreef. Gruda is nu in balbezit. Gruda probeert naar een medespeler te passen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gruda rent richting de bal. Freije rent richting de bal. Freije passt de bal met de wreef. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 6:0

30e minuut.
Brassey verovert de bal door een tackle van achteren. Brassey passt de bal zonder na te denken. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Lisota passt de bal in één keer door. Rizvanolli rent richting de bal. Rizvanolli geeft de bal voor. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri schiet op doel. De bal raakt de paal. Hernández bokst de bal weg.

42e minuut.
Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Gruda heeft problemen om de bal te vangen. Gruda draait met de bal, schiet en ... Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 7:0

43e minuut.
Pozo is nu in balbezit. Pozo passt de bal in één keer door. Nuri speelt de bal door. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Hernández met een harde bal richting middenveld. Freije kopt de bal weg. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 21%, F.C.BELLA VISTA 79%.
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 7:0

52e minuut.
Gruda geeft een lange en hoge pass. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filomeno rent richting de bal. Aguilera rent richting de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Villas passt de bal zonder na te denken. Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal met de wreef. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Filomeno is nu in balbezit. Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Freije met een sublieme pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Briceño de bal. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 8:0

63e minuut.
Brassey verovert de bal door een tackle van achteren. Brassey geeft een hoge lob. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 9:0

67e minuut.
Filomeno rent richting de bal. Brassey verovert de bal door een tackle van achteren. Brassey met een sublieme pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Brassey is nu in balbezit. Brassey passt de bal zonder na te denken. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Bello probeert de bal aan de voet te houden. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 10:0

74e minuut.
Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda geeft de bal voor. Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel. Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Lisota passt de bal met de wreef. Villas rent richting de bal. Villas passt de bal zonder na te denken. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 11:0

79e minuut.
Scovino speelt de bal door. Klungelig pakt Chirinos de bal. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Villas met een snelle inworp. Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey geeft een lange en hoge pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 25%, F.C.BELLA VISTA 75%.
MANCINI F.C. - F.C.BELLA VISTA 12:0