Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galicia F.C. FLORESCFM
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Ortiz met een sublieme pass. Ordáz rent richting de bal. Ordáz speelt de bal door. Cabrales rent richting de bal. Cabrales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Peñaranda met een sublieme pass. Ordáz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peláez. Peláez krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ortiz met een sublieme pass. Ordáz rent richting de bal. Ordáz probeert naar een medespeler te passen. Cabrales rent richting de bal. Cabrales schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - FLORESCFM 1:0

35e minuut.
Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Arcay is nu in balbezit. Arcay probeert naar een medespeler te passen. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - FLORESCFM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 31%, FLORESCFM 69%.
Galicia F.C. - FLORESCFM 2:0

73e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Serra kan de bal niet met de borst controleren. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales schiet op doel. Aranguren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - FLORESCFM 3:0

75e minuut.
Klungelig pakt Duarte de bal. Cabrales onderschept slim de pass. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales onderschept slim de pass. Cabrales haalt uit met een fantastische trap. Aranguren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Peñaranda met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Villegas trapt de bal weg van het doel. Valiente kopt de bal weg. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales onderschept slim de pass. Cabrales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - FLORESCFM 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 34%, FLORESCFM 66%.
Galicia F.C. - FLORESCFM 4:0