Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.BELLA VISTA Licores Zulia FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Briceño passt de bal in één keer door. Filomeno is nu in balbezit. Jaramillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaramillo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Duval verovert de bal door een tackle van achteren. Duval geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zárate de bal onder controle te krijgen. Scovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Scovino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BELLA VISTA - Licores Zulia FC 1:0

19e minuut.
Gómez controleert de bal met de borst. Gómez geeft een hoge lob. Reinoso probeert de bal met de borst te controleren. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.BELLA VISTA - Licores Zulia FC 1:1

23e minuut.
Filomeno probeert naar een medespeler te passen. Palmezano rent richting de bal. Palmezano speelt de bal door. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Obregón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elie rent richting de bal. Elie passt de bal in één keer door. Scovino rent richting de bal. Scovino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BELLA VISTA 60%, Licores Zulia FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.BELLA VISTA - Licores Zulia FC 1:1

48e minuut.
Jaramillo probeert de bal met de borst te controleren. Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño passt de bal met de wreef. Scovino rent richting de bal. Scovino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Elie rent richting de bal. Elie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gómez met een snelle inworp. Obregón heeft problemen om de bal te vangen. Obregón met een sublieme pass. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BELLA VISTA - Licores Zulia FC 1:2

83e minuut.
Elie passt de bal zonder na te denken. Arango Saenz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robles geeft de bal voor. Baruta rent richting de bal. Baruta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baruta met een snelle inworp. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BELLA VISTA 40%, Licores Zulia FC 60%.
F.C.BELLA VISTA - Licores Zulia FC 1:2