Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente Fc kl3fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Lastreto trapt de bal weg van het doel. Ruiz rent richting de bal. Ettedgui verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonelli is nu in balbezit. Carbonelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando geeft de bal voor. Lupi rent richting de bal. Lupi passt de bal in één keer door. Margiota geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Oropeza de bal. Bravo rent richting de bal. Bravo probeert naar een medespeler te passen. Meléndez rent richting de bal. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Fc - kl3fc 0:1

24e minuut.
Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi met een sublieme pass. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez haalt uit met een fantastische trap. Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Fc - kl3fc 0:2

29e minuut.
Ruiz kan de bal niet met de borst controleren. Carbonelli is nu in balbezit. Ruiz begaat een overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui probeert naar een medespeler te passen. Meléndez rent richting de bal. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Fc - kl3fc 0:3

42e minuut.
Carbonelli rent richting de bal. Carbonelli geeft de bal voor. Oviedo met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Fc - kl3fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Fc 63%, kl3fc 37%.
Independiente Fc - kl3fc 1:3

47e minuut.
Caldera met de inworp. Lupi rent richting de bal. Lupi geeft de bal voor. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Oropeza rent richting de bal. Bravo onderschept slim de pass. Ettedgui rent richting de bal. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Bravo schiet op doel. Lastreto heeft problemen om de bal te vangen. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Fc - kl3fc 1:4

65e minuut.
Carbonelli rent richting de bal. Carbonelli passt de bal in één keer door. Piñango met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Valderrama controleert de bal met de borst. Cárdenas onderschept slim de pass. Carbonelli is nu in balbezit. Carbonelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Fc 53%, kl3fc 47%.
Independiente Fc - kl3fc 1:4