Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK ITALVEN MERBIS FC
343 2016 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Bejarano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guadama rent richting de bal. Davalillo onderschept slim de pass. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dudamel rent richting de bal. Inworp. Dudamel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuicas rent richting de bal. Cuicas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Barroso rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Olarte is nu in balbezit. Olarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 44%, MERBIS FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK ITALVEN - MERBIS FC 0:0

47e minuut.
Rolán passt de bal met de wreef. Barroso is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Guzmán ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Guzmán naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barroso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barroso legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - MERBIS FC 1:0

51e minuut.
Duval geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Páez met een snelle inworp. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo onderschept slim de pass. Davalillo passt de bal zonder na te denken. Barroso rent richting de bal. Barroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mea Vitali met een sublieme pass. Páez met een sublieme pass. Davalillo heeft problemen om de bal te vangen. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Luces passt de bal zonder na te denken. Bejarano probeert de bal aan de voet te houden. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ... Andrus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ITALVEN - MERBIS FC 2:0

72e minuut.
Domínguez trapt de bal weg van het doel. Davalillo kopt de bal weg. Mea Vitali speelt de bal door. Barroso rent richting de bal. Barroso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval probeert naar een medespeler te passen. Mea Vitali met een sublieme pass. Barroso is nu in balbezit. Barroso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ITALVEN 32%, MERBIS FC 68%.
SK ITALVEN - MERBIS FC 2:0