Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MERBIS FC Independiente Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Guadama probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarte begaat een overtreding. Olarte krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ettedgui is nu in balbezit. Ettedgui speelt de bal door. Klungelig pakt Oropeza de bal. Oropeza geeft een lange en hoge pass. Olarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Olivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guadama is nu in balbezit. Guadama passt de bal in één keer door. Olivera rent richting de bal. Olivera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. De Ornelas trapt de bal weg. Guzmán is nu in balbezit. Carbonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudamel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuicas rent richting de bal. Cuicas geeft een hoge lob. Daar is Lastreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. García Rivas rent richting de bal. García Rivas probeert naar een medespeler te passen. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MERBIS FC - Independiente Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MERBIS FC 49%, Independiente Fc 51%.
MERBIS FC - Independiente Fc 1:0

67e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor is nu in balbezit. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Toro met een sublieme pass. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadama passt de bal met de wreef. Olarte rent richting de bal. Olarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MERBIS FC - Independiente Fc 2:0

78e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft een lange en hoge pass. García Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MERBIS FC 52%, Independiente Fc 48%.
MERBIS FC - Independiente Fc 2:0