Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vinotintos Barcesousa
Normal Tactiek Guardiola4
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 28.2
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Bottoms rent richting de bal. Bottoms passt de bal zonder na te denken. Barcenas geeft de bal voor. Daar is Kärger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:1

4e minuut.
Canelón is nu in balbezit. Kärger onderschept slim de pass. Campos is nu in balbezit. Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:2

11e minuut.
Bottoms verovert de bal door een tackle van achteren. Bottoms passt de bal zonder na te denken. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Matov is nu in balbezit. Barcenas probeert naar een medespeler te passen. Kärger rent richting de bal. Kärger draait met de bal, schiet en ... Campos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:3

15e minuut.
Bottoms speelt de bal door. Klungelig pakt Di Giorgi de bal. Bottoms tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bottoms krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Matov met een sublieme pass. Campos met een sublieme pass. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger haalt uit met een fantastische trap. Vieira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:4

19e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina passt de bal zonder na te denken. Daar is Canelón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Di Giorgi rent richting de bal. Barcenas onderschept slim de pass. Barcenas passt de bal zonder na te denken. Matov is nu in balbezit. Matov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Matov probeert naar een medespeler te passen. Barcenas rent richting de bal. Barcenas passt de bal met de wreef. Kärger is nu in balbezit. Kärger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:5

30e minuut.
Yegüez met een sublieme pass. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov rent richting de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pozo met een snelle inworp. Barcenas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matov rent richting de bal. Matov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:6

38e minuut.
Valbuena geeft een hoge lob. Inworp. Bottoms met de inworp. Barcenas rent richting de bal. Barcenas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinotintos 58%, Barcesousa 42%.
Vinotintos - Barcesousa 0:6

50e minuut.
Doldo kopt de bal weg. Canelón heeft problemen om de bal te vangen. Di Giorgi rent richting de bal. Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Barcenas is nu in balbezit. Barcenas probeert naar een medespeler te passen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov haalt uit met een fantastische trap. Vieira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:7

64e minuut.
Aguilera passt de bal in één keer door. Campos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barcenas rent richting de bal. Barcenas haalt uit met een fantastische trap. Vieira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcenas geeft de bal voor. Matov rent richting de bal. Matov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:8

73e minuut.
Barcenas passt de bal met de wreef. Bottoms bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottoms met een sublieme pass. Matov rent richting de bal. Matov draait met de bal, schiet en ... Vieira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:9

81e minuut.
Klungelig pakt Di Giorgi de bal. Barcenas rent richting de bal. Barcenas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kärger de bal. Kärger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Barcenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcenas kopt de bal weg. Daar is Canelón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov rent richting de bal. Matov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:10

84e minuut.
Kärger rent richting de bal. Kärger draait met de bal, schiet en ... Campos met een sublieme pass. Barcenas heeft problemen om de bal te vangen. Barcenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:11

84e minuut.
Yegüez is nu in balbezit. Kärger verovert de bal door een tackle van achteren. Kärger probeert naar een medespeler te passen. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina passt de bal in één keer door. Roldán rent richting de bal. Matov onderschept slim de pass. Matov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:12

89e minuut.
Pozo probeert naar een medespeler te passen. Campos probeert de bal met de borst te controleren. Barcenas met een sublieme pass. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov haalt uit met een fantastische trap. Vieira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinotintos - Barcesousa 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinotintos 74%, Barcesousa 26%.
Vinotintos - Barcesousa 0:13