Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CheegypT Sc MERBIS FC
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Butto onderschept slim de pass. Butto geeft een hoge lob. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - MERBIS FC 1:0

6e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante met een sublieme pass. Palomino is nu in balbezit. Palomino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palomino. Guadama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guadama met een snel genomen vrije trap. Olivera is nu in balbezit. Olivera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ferreira geeft een hoge lob. Daar is Añor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Andrus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - MERBIS FC 2:0

19e minuut.
Guadama is nu in balbezit. Butto geeft een lange en hoge pass. García Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Escalante is nu in balbezit. Escalante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Dudamel rent richting de bal. Dudamel probeert naar een medespeler te passen. Cuicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuicas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - MERBIS FC 2:1

39e minuut.
Camejo geeft de bal voor. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana speelt de bal door. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - MERBIS FC 3:1

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Andrus niet meer kan verder spelen. Roldán komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ferreira speelt de bal door. Añor bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja is nu in balbezit. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - MERBIS FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CheegypT Sc 45%, MERBIS FC 55%.
CheegypT Sc - MERBIS FC 4:1

57e minuut.
Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Calleja kopt de bal weg. Escalante rent richting de bal. Escalante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cuicas speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. Met opzet legt Montana zijn tegenspeler op de grond. Montana krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Ortuño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Ortuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortuño geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Montana rent richting de bal. Montana met een sublieme pass. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Ferreira de bal. Ferreira geeft de bal voor. Calleja rent richting de bal. Calleja haalt uit met een fantastische trap. Roldán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CheegypT Sc - MERBIS FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CheegypT Sc 39%, MERBIS FC 61%.
CheegypT Sc - MERBIS FC 5:1