Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Corona Toni7
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Montezuma met een sublieme pass. Galvis rent richting de bal. Galvis probeert naar een medespeler te passen. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Luzardo kopt de bal weg. Betancourt kan de bal niet met de borst controleren. Di Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Campo schiet op doel. Yánez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Corona - Toni7 0:1

16e minuut.
Luzardo probeert naar een medespeler te passen. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Betancourt krijgt een gele kaart. Galvis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luzardo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Salas kopt de bal weg. Montezuma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arvelo rent richting de bal. Montezuma verovert de bal door een tackle van achteren. Montezuma speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Castellin rent richting de bal. Colmenares onderschept slim de pass. Margiota is nu in balbezit. Colmenares verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Castellin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Corona 42%, Toni7 58%.
Real Corona - Toni7 0:1

89e minuut.
Betancourt kopt de bal weg. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota is nu in balbezit. Salas onderschept slim de pass. Salas geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Corona 49%, Toni7 51%.
Real Corona - Toni7 0:1