Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fundación Miranda Real Corona
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Arvelo geeft een lange en hoge pass. Bolles met een sublieme pass. Sangronis kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. Bolles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ponzo is nu in balbezit. Morillo onderschept slim de pass. Morillo met een sublieme pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Palma is nu in balbezit. Betancourt onderschept slim de pass. Colmenares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colmenares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundación Miranda 57%, Real Corona 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fundación Miranda - Real Corona 0:0

53e minuut.
Colmenares heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares rent richting de bal. Salas begaat een overtreding. Salas krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bustamante met een harde bal richting middenveld. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Palma probeert naar een medespeler te passen. Arismendi rent richting de bal. Arismendi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Riera met een sublieme pass. Salas met een sublieme pass. Gutiérrez rent richting de bal. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo draait met de bal, schiet en ... Bolles bokst de bal weg.

80e minuut.
Gutiérrez kopt de bal weg. Salas is nu in balbezit. Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas onderschept slim de pass. Salas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundación Miranda 52%, Real Corona 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fundación Miranda - Real Corona 0:0