Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Stark Deportivo Rayo Zuliano
Normal Tactiek Iniciando
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos rent richting de bal. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez schiet op doel. Peláez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - Deportivo Rayo Zuliano 0:1

11e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez met een sublieme pass. Rojo is nu in balbezit. Rojo haalt uit met een fantastische trap. Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - Deportivo Rayo Zuliano 0:2

45e minuut.
Dolgetta geeft een hoge lob. Rojo heeft problemen om de bal te vangen. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Stark 64%, Deportivo Rayo Zuliano 36%.
F.C.Stark - Deportivo Rayo Zuliano 0:2

48e minuut.
Escalante rent richting de bal. Canorea onderschept slim de pass. Canorea passt de bal in één keer door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dolgetta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rodríguez passt de bal in één keer door. Rojo is nu in balbezit. Rojo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vizcarrondo speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo onderschept slim de pass. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Echeverria de bal onder controle te krijgen. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta met een sublieme pass. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - Deportivo Rayo Zuliano 0:3

74e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Daar is Riberos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Stark - Deportivo Rayo Zuliano 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Stark 56%, Deportivo Rayo Zuliano 44%.
F.C.Stark - Deportivo Rayo Zuliano 0:4