Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Rayo Zuliano Toni7
Iniciando Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Escalante passt de bal zonder na te denken. Echeverria rent richting de bal. Echeverria met een sublieme pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Margiota rent richting de bal. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Rayo Zuliano - Toni7 1:0

36e minuut.
Vizcarrondo speelt de bal door. Sallum geeft een lange en hoge pass. Savarino kopt de bal weg. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Margiota passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui geeft de bal voor. Dolgetta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bejarano de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Rayo Zuliano 36%, Toni7 64%.
Deportivo Rayo Zuliano - Toni7 1:0

48e minuut.
Dolgetta kopt de bal weg. Savarino controleert de bal met de borst. Bejarano begaat een overtreding. Bejarano krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Margiota geeft een hoge lob. Burski probeert naar een medespeler te passen. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Córdova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Rayo Zuliano - Toni7 2:0

70e minuut.
Almarza met een sublieme pass. Dolgetta probeert naar een medespeler te passen. Castellin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ettedgui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vizcarrondo met een snelle inworp. Escalante is nu in balbezit. Escalante geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Rayo Zuliano 23%, Toni7 77%.
Deportivo Rayo Zuliano - Toni7 2:0