Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeteros FC Club Deportivo Toto Rubio
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 29.5
adequate Schieten weak
weak Passen average
solid Verdedigen poor


10e minuut.
Small is nu in balbezit. Small speelt de bal door. Perez heeft problemen om de bal te vangen. Perez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Redondo onderschept slim de pass. Redondo speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 1:0

31e minuut.
Ponce passt de bal met de wreef. Perez is nu in balbezit. Urribarri is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Small is nu in balbezit. Small probeert naar een medespeler te passen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 2:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Urribarri de bal onder controle te krijgen. Small is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urribarri. Small moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Small kan niet meer verder spelen. Áñez komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Bello heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce speelt de bal door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez onderschept slim de pass. Perez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 40%, Club Deportivo Toto Rubio 60%.
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 2:0

50e minuut.
Dolas heeft problemen om de bal te vangen. Dolas geeft de bal voor. Mayz rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap. Infante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Perez is nu in balbezit. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Áñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Infante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi speelt de bal door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez rent richting de bal. Áñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cabrera met een harde bal richting middenveld. Ponce kopt de bal weg. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 3:0

78e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Aparicio speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Macitoğlu de bal. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft de bal voor. Áñez is nu in balbezit. Áñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 26%, Club Deportivo Toto Rubio 74%.
Cafeteros FC - Club Deportivo Toto Rubio 3:0