Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Madeirense Caciques F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Carrizo rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Colmenares is nu in balbezit. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ... Figueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Madeirense - Caciques F.C. 0:1

5e minuut.
Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango geeft een lange en hoge pass. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel. Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Andrus passt de bal zonder na te denken. Colmenares is nu in balbezit. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Figueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Madeirense - Caciques F.C. 0:2

28e minuut.
Bravo passt de bal in één keer door. Rocha is nu in balbezit. Met opzet legt Jaimes zijn tegenspeler op de grond. Rocha raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arango neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Madeirense 58%, Caciques F.C. 42%.
CS Madeirense - Caciques F.C. 0:2

79e minuut.
Carrizo rent richting de bal. Portillo is nu in balbezit. Colmenares rent richting de bal. Colmenares draait met de bal, schiet en ... Figueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Madeirense - Caciques F.C. 0:3

86e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes probeert naar een medespeler te passen. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm verovert de bal door een tackle van achteren. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Madeirense 56%, Caciques F.C. 44%.
CS Madeirense - Caciques F.C. 0:3