Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socopo fc La Victoria FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 22.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bolet passt de bal zonder na te denken. Viña rent richting de bal. Viña met een sublieme pass. Klungelig pakt Saldivia de bal. Saldivia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Andueza verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Andueza de bal. Páez probeert naar een medespeler te passen. Angelucci rent richting de bal. Angelucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Andueza met een sublieme pass. Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal met de wreef. Angelucci is nu in balbezit. Angelucci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Cepeda passt de bal met de wreef. Bolet speelt de bal door. Tarazona is nu in balbezit. Almarza verovert de bal door een tackle van achteren. Almarza draait met de bal, schiet en ... Terán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
socopo fc - La Victoria FC 0:1

28e minuut.
Araújo met een sublieme pass. Andueza heeft problemen om de bal te vangen. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza draait met de bal, schiet en ... Terán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
socopo fc - La Victoria FC 0:2

35e minuut.
Terán met een harde bal richting middenveld. Bolet kopt de bal weg. Montenegro probeert de bal aan de voet te houden. Almarza rent richting de bal. Almarza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Saldivia rent richting de bal. Saldivia passt de bal zonder na te denken. Almarza rent richting de bal. Almarza haalt uit met een fantastische trap. Terán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
socopo fc - La Victoria FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socopo fc 43%, La Victoria FC 57%.
socopo fc - La Victoria FC 0:3

56e minuut.
Klungelig pakt Angelucci de bal. Páez rent richting de bal. Angelucci rent richting de bal. Angelucci draait met de bal, schiet en ... Chirinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Molletones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araújo rent richting de bal. Araújo passt de bal zonder na te denken. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
socopo fc - La Victoria FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socopo fc 46%, La Victoria FC 54%.
socopo fc - La Victoria FC 0:4