Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polar ice F.C La Victoria FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Saldivia speelt de bal door. Bolet probeert naar een medespeler te passen. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Chirinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia onderschept slim de pass. Saldivia probeert naar een medespeler te passen. Canorea rent richting de bal. Canorea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo heeft problemen om de bal te vangen. Canorea rent richting de bal. Canorea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros speelt de bal door. Altuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuve schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia passt de bal in één keer door. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rebolledo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zalzman probeert naar een medespeler te passen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas maakt een afschuwelijke overtreding. Casas krijgt een gele kaart. Arévalo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Arévalo kan niet meer verder spelen. Cuares komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Vargas speelt de bal door. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio passt de bal zonder na te denken. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polar ice F.C 51%, La Victoria FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polar ice F.C - La Victoria FC 0:0

50e minuut.
Altuve met een sublieme pass. Martínez rent richting de bal. Riveros rent richting de bal. Martínez onderschept slim de pass. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bolet probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina probeert naar een medespeler te passen. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Requena probeert de bal aan de voet te houden. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia rent richting de bal. Saldivia geeft een lange en hoge pass. Casas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Saggiomo passt de bal met de wreef. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares begaat een overtreding. Saldivia raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bolet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Aray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Olarte is nu in balbezit. Saldivia verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivia geeft de bal voor. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cuares passt de bal in één keer door. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio passt de bal zonder na te denken. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polar ice F.C 45%, La Victoria FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polar ice F.C - La Victoria FC 0:0