Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Victoria FC Real Zamora Cf
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Saldivia verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivia probeert naar een medespeler te passen. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea schiet op doel. Palomino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Real Zamora Cf 1:0

4e minuut.
Almarza met een harde bal richting middenveld. Hernández kopt de bal weg. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia schiet op doel. Roscio probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Almarza probeert de bal aan de voet te houden. Palomino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Canorea rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea onderschept slim de pass. Canorea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Morán kopt de bal weg. Hernández is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bracho. Bracho krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Riveros rent richting de bal. Riveros geeft de bal voor. Klungelig pakt Pozo de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... Morán krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Bracho speelt de bal door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Bracho is nu in balbezit. Bracho geeft de bal voor. Morán springt en kopt de bal. Chirinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Victoria FC - Real Zamora Cf 1:1

32e minuut.
Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Real Zamora Cf 1:2

42e minuut.
Viña rent richting de bal. Viña geeft de bal voor. Tavares probeert de bal aan de voet te houden. Canorea is nu in balbezit. Canorea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Victoria FC 37%, Real Zamora Cf 63%.
La Victoria FC - Real Zamora Cf 1:2

73e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivia rent richting de bal. Saldivia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Saldivia rent richting de bal. Saldivia passt de bal zonder na te denken. Canorea is nu in balbezit. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Palomino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Victoria FC 38%, Real Zamora Cf 62%.
La Victoria FC - Real Zamora Cf 1:2