Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros de Cabimas F.C. Dreamers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Espina rent richting de bal. Espina geeft een lange en hoge pass. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Moss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal in één keer door. Hezzel rent richting de bal. Moss onderschept slim de pass. Moss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros de Cabimas - F.C. Dreamers 0:1

7e minuut.
Moss verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moss. Moss krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Aguilera passt de bal zonder na te denken. Espina rent richting de bal. Espina speelt de bal door. Moss rent richting de bal. Moss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal met de wreef. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerreros de Cabimas - F.C. Dreamers 1:1

42e minuut.
Carrizo is nu in balbezit. Carrizo passt de bal in één keer door. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chiquillo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros de Cabimas 54%, F.C. Dreamers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros de Cabimas - F.C. Dreamers 1:1

56e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Oliveros geeft een hoge lob. Moss probeert de bal met de borst te controleren. Moss schiet op doel. Espina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros de Cabimas - F.C. Dreamers 1:2

67e minuut.
Oliveros geeft de bal voor. Villalta kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiquillo de bal. Centeno is nu in balbezit. Centeno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pastor rent richting de bal. Anzoátegui onderschept slim de pass. Anzoátegui met een sublieme pass. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Durán speelt de bal door. Chiquillo is nu in balbezit. Esquivel is nu in balbezit. Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros de Cabimas 59%, F.C. Dreamers 41%.
Guerreros de Cabimas - F.C. Dreamers 1:2