Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Victoria FC Club Deportivo Toto Rubio
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 28
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Inworp. Delgado met een snelle inworp. Oropeza speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina geeft een lange en hoge pass. Oropeza is nu in balbezit. Oropeza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Club Deportivo Toto Rubio 0:1

36e minuut.
Molletones rent richting de bal. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia met een sublieme pass. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Victoria FC - Club Deportivo Toto Rubio 1:1

37e minuut.
Urribarri verovert de bal door een tackle van achteren. Urribarri speelt de bal door. Daar is Zalzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narváez rent richting de bal. Narváez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Victoria FC 40%, Club Deportivo Toto Rubio 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Victoria FC - Club Deportivo Toto Rubio 1:1

49e minuut.
Urribarri passt de bal in één keer door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een hoge lob. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Urribarri probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Narváez is nu in balbezit. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Chirinos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Victoria FC - Club Deportivo Toto Rubio 1:2

68e minuut.
Álvarez passt de bal in één keer door. Saldivia rent richting de bal. Saldivia passt de bal zonder na te denken. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea haalt uit met een fantastische trap. Infante bokst de bal weg.

82e minuut.
Casas met een snelle inworp. Molletones is nu in balbezit. Molletones speelt de bal door. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia draait met de bal, schiet en ... Infante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Victoria FC 45%, Club Deportivo Toto Rubio 55%.
La Victoria FC - Club Deportivo Toto Rubio 1:2