Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Zamora Cf Polar ice F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Roscio rent richting de bal. Roscio geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo controleert de bal met de borst. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Carrasquel passt de bal in één keer door. Pozo is nu in balbezit. Palacio begaat een overtreding. Palacio krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rebolledo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamboa met een snelle inworp. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Aray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Morán kan de bal niet met de borst controleren. Aray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morán rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Polar ice F.C 1:0

19e minuut.
Morán haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo kopt de bal weg. Bracho rent richting de bal. Bracho draait met de bal, schiet en ... Aray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Polar ice F.C 2:0

29e minuut.
Altuve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuenmayor met een sublieme pass. Altuve rent richting de bal. Daar is Altuve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altuve geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Roscio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Polar ice F.C 2:1

38e minuut.
Bracho rent richting de bal. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor probeert naar een medespeler te passen. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tavares geeft de bal voor. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo rent richting de bal. Bracho onderschept slim de pass. Bracho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zamora Cf - Polar ice F.C 3:1

42e minuut.
Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ... Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zamora Cf 48%, Polar ice F.C 52%.
Real Zamora Cf - Polar ice F.C 3:1

48e minuut.
Bracho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soteldo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Carrasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Soteldo is nu in balbezit. Fuenmayor rent richting de bal. Soteldo verovert de bal door een tackle van achteren. Soteldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Almarza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altuve met een snelle inworp. Palacio is nu in balbezit. Palacio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Carrasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo passt de bal in één keer door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel passt de bal met de wreef. Soteldo rent richting de bal. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... Aray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Vizcarrondo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zamora Cf 33%, Polar ice F.C 67%.
Real Zamora Cf - Polar ice F.C 3:1