Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Star Venezuela socopo fc
defensa.532 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten poor
average Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chancellor onderschept slim de pass. Chancellor met een sublieme pass. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa schiet op doel. Terán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Palomón de bal. Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal in één keer door. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 2:0

4e minuut.
Palomón is nu in balbezit. Palomón probeert naar een medespeler te passen. Terán speelt de bal door. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 3:0

4e minuut.
Páez is nu in balbezit. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 4:0

11e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán geeft een hoge lob. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Terán met een snelle inworp. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Terán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 5:0

23e minuut.
Falcón geeft een hoge lob. Tarazona heeft problemen om de bal te vangen. Palomón is nu in balbezit. Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 6:0

24e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor onderschept slim de pass. Chancellor passt de bal met de wreef. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rosales kopt de bal weg. Camacho geeft een lange en hoge pass. Gamboa kopt de bal weg. Terán is nu in balbezit. Terán geeft een hoge lob. Terán bokst de bal weg.

28e minuut.
Falcón speelt de bal door. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto is nu in balbezit. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 7:0

31e minuut.
Chancellor heeft problemen om de bal te vangen. Andueza is nu in balbezit. Met opzet legt Camacho zijn tegenspeler op de grond. Camacho is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón geeft de bal voor. Klungelig pakt Tabata de bal. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Terán rent richting de bal. Terán passt de bal met de wreef. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Chancellor rent richting de bal. Chancellor schiet op doel. Terán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Venezuela 36%, socopo fc 64%.
All Star Venezuela - socopo fc 8:0

49e minuut.
Falcón speelt de bal door. Gamboa rent richting de bal. Tabata onderschept slim de pass. Falcón onderschept slim de pass. Falcón schiet op doel. Terán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón passt de bal zonder na te denken. Chancellor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor draait met de bal, schiet en ... Terán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 9:0

55e minuut.
Pirela verovert de bal door een tackle van achteren. Pirela geeft een hoge lob. Daar is Tabata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Terán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 10:0

67e minuut.
Falcón geeft de bal voor. Terán speelt de bal door. Falcón kopt de bal weg. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón passt de bal in één keer door. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Chancellor bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 11:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terán met een snelle inworp. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft een lange en hoge pass. Gamboa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - socopo fc 12:0

85e minuut.
Angelucci met een sublieme pass. Chancellor rent richting de bal. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor verovert de bal door een tackle van achteren. Chancellor geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Soublette speelt de bal door. Pirela is nu in balbezit. Pirela passt de bal met de wreef. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Venezuela 35%, socopo fc 65%.
All Star Venezuela - socopo fc 12:0