Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Star Venezuela Cafeteros FC
defensa.532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 35.5
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Hidalgo geeft de bal voor. Mézga speelt de bal door. Bărzoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacao haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Macitoğlu geeft een hoge lob. Dolas kopt de bal weg. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pulido rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce passt de bal zonder na te denken. Áñez rent richting de bal. Áñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ponce rent richting de bal. Córdova verovert de bal door een tackle van achteren. Córdova passt de bal zonder na te denken. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - Cafeteros FC 1:0

27e minuut.
Dolas passt de bal met de wreef. Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Riveros kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Olivero de bal onder controle te krijgen. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Venezuela 57%, Cafeteros FC 43%.
All Star Venezuela - Cafeteros FC 1:0

81e minuut.
Vizcarrondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Riveros is nu in balbezit. Riveros haalt uit met een fantastische trap. Csősz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Venezuela 54%, Cafeteros FC 46%.
All Star Venezuela - Cafeteros FC 1:0