Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeteros FC Real Zamora Cf
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 17.1
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Carrasquel rent richting de bal. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel begaat een overtreding. Small moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Small kan niet meer verder spelen. Áñez komt het veld opgelopen. Ponce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Morán heeft problemen om de bal te vangen. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce met een sublieme pass. Dolas is nu in balbezit. Dolas haalt uit met een fantastische trap. Palomino bokst de bal weg. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Real Zamora Cf 1:0

8e minuut.
Salcedo geeft een lange en hoge pass. Duijm kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Macitoğlu de bal onder controle te krijgen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Csősz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce passt de bal zonder na te denken. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Almarza de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Áñez passt de bal in één keer door. Soteldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo begaat een overtreding. Redondo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ferrer passt de bal in één keer door. Tavares is nu in balbezit. Tavares passt de bal in één keer door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi geeft een hoge lob. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez onderschept slim de pass. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Real Zamora Cf 2:0

30e minuut.
Dolas met de inworp. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal zonder na te denken. Dolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolas haalt uit met een fantastische trap. Palomino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Salcedo de bal onder controle te krijgen. Áñez is nu in balbezit. Áñez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perez de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Real Zamora Cf 3:0

34e minuut.
Áñez met een sublieme pass. Ponce rent richting de bal. Soteldo onderschept slim de pass. Soteldo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morán de bal onder controle te krijgen. Csősz bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Macitoğlu de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mézga speelt de bal door. Áñez probeert de bal met de borst te controleren. Áñez passt de bal met de wreef. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Real Zamora Cf 4:0

45e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Solano geeft de bal voor. Salcedo probeert de bal aan de voet te houden. Dolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 30%, Real Zamora Cf 70%.
Cafeteros FC - Real Zamora Cf 4:0

53e minuut.
Pozo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dolas met de inworp. Áñez rent richting de bal. Áñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Duijm rent richting de bal. Mézga verovert de bal door een tackle van achteren. Mézga geeft een hoge lob. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Almarza geeft de bal voor. Mézga bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo geeft de bal voor. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Palomino trapt de bal weg. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal met de wreef. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Real Zamora Cf 5:0

74e minuut.
Inworp. Dolas met een snelle inworp. Pozo is nu in balbezit. Áñez onderschept slim de pass. Áñez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Real Zamora Cf 6:0

77e minuut.
Pozo is nu in balbezit. Pozo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solano met de inworp. Ponce geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ponce passt de bal met de wreef. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Redondo passt de bal zonder na te denken. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dolas zal de hoekschop nemen. Roscio probeert de bal met de borst te controleren. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Real Zamora Cf 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 23%, Real Zamora Cf 77%.
Cafeteros FC - Real Zamora Cf 7:0