Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jmst Gochos F.C.
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Baena is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Di Campo geeft de bal voor. Rosa geeft een lange en hoge pass. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento geeft de bal voor. Klungelig pakt Quintana de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toloza is nu in balbezit. Toloza passt de bal met de wreef. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena speelt de bal door. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Fasciana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Baena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolívar. Baena roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baena kan niet meer verder spelen. Valencia komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Daar is Rauseo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauseo is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Alvarado passt de bal met de wreef. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anzoátegui. Anzoátegui krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Borboa is nu in balbezit. Borboa passt de bal met de wreef. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sarmiento geeft een lange en hoge pass. Villalba krijgt zijn hoofd ertegen. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quintana rent richting de bal. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Fasciana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Gochos F.C. 1:0

42e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Alvarado is nu in balbezit. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Alvarado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ordóñez komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Tavares geeft de bal voor. Márquez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosa. Rosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmst 58%, Gochos F.C. 42%.
jmst - Gochos F.C. 1:0

47e minuut.
Toloza geeft een hoge lob. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar speelt de bal door. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fasciana trapt de bal weg van het doel. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado speelt de bal door. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jmst - Gochos F.C. 1:1

54e minuut.
Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado speelt de bal door. Anzoátegui is nu in balbezit. Ordóñez onderschept slim de pass. Ordóñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares passt de bal zonder na te denken. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal met de wreef. Bolívar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borboa rent richting de bal. Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ordóñez draait met de bal, schiet en ... Barreto bokst de bal weg. Ordóñez rent richting de bal. Ordóñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jmst - Gochos F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmst 52%, Gochos F.C. 48%.
jmst - Gochos F.C. 1:2