Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
millers fans messi Atlético Mara
Normal Tactiek Barrera
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 31.9
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Laya onderschept slim de pass. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita geeft een hoge lob. Quiñones is nu in balbezit. Quiñones haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Maturén rent richting de bal. Maturén passt de bal zonder na te denken. Marchán is nu in balbezit. Butto rent richting de bal. Butto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
millers fans messi - Atlético Mara 0:1

20e minuut.
Marchán kopt de bal weg. Daar is Roscio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maturén is nu in balbezit. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Michelena onderschept slim de pass. Michelena met een sublieme pass. Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Toloza trapt de bal weg. Marchán kopt de bal weg. Maturén heeft problemen om de bal te vangen. Maturén schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Santiago geeft de bal voor. Fasciana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santiago. Santiago krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Roscio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto passt de bal met de wreef. Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén draait met de bal, schiet en ... Toloza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Michelena speelt de bal door. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto met een sublieme pass. Maturén is nu in balbezit. Maturén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: millers fans messi 69%, Atlético Mara 31%.
millers fans messi - Atlético Mara 0:1

48e minuut.
Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Michelena probeert naar een medespeler te passen. Chirinos rent richting de bal. Maturén onderschept slim de pass. Maturén haalt uit met een fantastische trap. Toloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maturén rent richting de bal. Toloza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Chirinos kopt de bal weg. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto met een sublieme pass. Maturén is nu in balbezit. Maturén schiet op doel. Toloza bokst de bal weg. Gallegos kopt de bal weg. Butto rent richting de bal. Butto haalt uit met een fantastische trap. Toloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Butto is nu in balbezit. Butto passt de bal in één keer door. Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zurita passt de bal in één keer door. Butto rent richting de bal. Butto speelt de bal door. Daar is Maturén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maturén haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Michelena rent richting de bal. Michelena passt de bal met de wreef. Maturén is nu in balbezit. Butto is nu in balbezit. Butto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gallegos trapt de bal weg van het doel. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Makoun zijn tegenspeler op de grond. Makoun krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Marchán kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal in één keer door. Butto kan de bal niet met de borst controleren. Butto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Silva passt de bal zonder na te denken. Chirinos speelt de bal door. Michelena speelt de bal door. Maturén is nu in balbezit. Maturén draait met de bal, schiet en ... Toloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: millers fans messi 73%, Atlético Mara 27%.
millers fans messi - Atlético Mara 0:1