Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nexus United Manchester Portuguesa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Mea Vitali is nu in balbezit. Pedroza onderschept slim de pass. Pedroza met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap. Anzoátegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Plasencia rent richting de bal. Canache onderschept slim de pass. Canache probeert naar een medespeler te passen. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal in één keer door. Plasencia speelt de bal door. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Domínguez kopt de bal weg. Mea Vitali rent richting de bal. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Canache is nu in balbezit. Ramos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mea Vitali. Mea Vitali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nexus United 51%, Manchester Portuguesa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nexus United - Manchester Portuguesa 0:0

55e minuut.
Canache rent richting de bal. Canache probeert naar een medespeler te passen. Ureña rent richting de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ... Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nexus United - Manchester Portuguesa 1:0

60e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Pedroza is nu in balbezit. Met opzet legt Mea Vitali zijn tegenspeler op de grond. Mea Vitali krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal geeft de bal voor. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Plasencia onderschept slim de pass. Plasencia passt de bal in één keer door. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroza rent richting de bal. Pedroza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nexus United - Manchester Portuguesa 1:1

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bermúdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera geeft de bal voor. Villareal kopt de bal weg. Paal!

81e minuut.
Pedroza is nu in balbezit. Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Albarrán passt de bal in één keer door. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero haalt uit met een fantastische trap. Anzoátegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ricaurte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivero met de inworp. Pedroza rent richting de bal. Pedroza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nexus United - Manchester Portuguesa 1:2

88e minuut.
Canache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camejo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nexus United 66%, Manchester Portuguesa 34%.
Nexus United - Manchester Portuguesa 1:2