Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mara FC CEM F.C
Normal Tactiek Matadora
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 28.9
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez speelt de bal door. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal in één keer door. Cedeño rent richting de bal. Vivas onderschept slim de pass. Vivas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - CEM F.C 0:1

22e minuut.
Carvajal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martins rent richting de bal. Martins passt de bal met de wreef. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aranda passt de bal in één keer door. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez met een sublieme pass. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez met een sublieme pass. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - CEM F.C 0:2

30e minuut.
Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins speelt de bal door. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mara FC 63%, CEM F.C 37%.
Mara FC - CEM F.C 0:2

48e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal zonder na te denken. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz schiet op doel. Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - CEM F.C 0:3

58e minuut.
Álvarez met een sublieme pass. Martins is nu in balbezit. Martins passt de bal met de wreef. Vivas rent richting de bal. Vivas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Simonelli passt de bal met de wreef. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez met een sublieme pass. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Castellini onderschept slim de pass. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - CEM F.C 0:4

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruggieri de bal onder controle te krijgen. Vivas rent richting de bal. Vivas passt de bal met de wreef. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Bolívar komt het veld opgelopen. Monagas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Martins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellini. Martins raakt geblesseerd tijdens het duel. Rendón komt het veld opgelopen. Aguirre komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz passt de bal zonder na te denken. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vivas passt de bal met de wreef. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz met een sublieme pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - CEM F.C 0:5

85e minuut.
Rendón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quintana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mara FC 61%, CEM F.C 39%.
Mara FC - CEM F.C 0:5