Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CEM F.C Nexus United
Matadora Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 20
adequate Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Mea Vitali rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez passt de bal met de wreef. Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Jiménez geeft de bal voor. Bermúdez is nu in balbezit. Wlazłowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas onderschept slim de pass. Vivas met een sublieme pass. Daar is Wlazłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barandarian trapt de bal weg van het doel. Canache kopt de bal weg. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez met de inworp. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Álvarez kopt de bal weg. Wlazłowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez is nu in balbezit. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal zonder na te denken. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barandarian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez speelt de bal door. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEM F.C 33%, Nexus United 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CEM F.C - Nexus United 0:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Millán trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Jiménez de bal. Canache rent richting de bal. Canache draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Contreras geeft de bal voor. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz met een sublieme pass. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel. Barandarian bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Wlazłowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CEM F.C - Nexus United 1:0

71e minuut.
Monagas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolívar komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal met de wreef. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CEM F.C - Nexus United 2:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rendón komt het veld opgelopen. Aguirre komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Jiménez geeft de bal voor. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bermúdez de bal onder controle te krijgen. Wlazłowicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Álvarez zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wlazłowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CEM F.C - Nexus United 3:0

81e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een hoge lob. Salcedo kopt de bal weg. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz draait met de bal, schiet en ... Barandarian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEM F.C 27%, Nexus United 73%.
CEM F.C - Nexus United 3:0