Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mara FC FC.Victoria Bahia
Normal Tactiek At. Madrid
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso geeft een hoge lob. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Cedeño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Marchán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campos is nu in balbezit. Reinoso rent richting de bal. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mavares rent richting de bal. Mavares geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 0:1

17e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Yánez verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez met een sublieme pass. Patiño rent richting de bal. Patiño haalt uit met een fantastische trap. Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:1

24e minuut.
Mavares rent richting de bal. Mavares geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marchán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:2

26e minuut.
Campos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dũng geeft de bal voor. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:3

38e minuut.
Marchán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mach de bal. Mach probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Yánez is nu in balbezit. Yánez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Castellini de bal onder controle te krijgen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez geeft een hoge lob. Daar is Mavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mara FC 59%, FC.Victoria Bahia 41%.
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:3

48e minuut.
Marchán rent richting de bal. Marchán geeft een hoge lob. Castellini kan de bal niet met de borst controleren. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:4

51e minuut.
Marchán met een sublieme pass. Cantekin is nu in balbezit. Cantekin speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Blanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Marchán met de inworp. Cantekin rent richting de bal. Cantekin geeft een lange en hoge pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso passt de bal zonder na te denken. Mach speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dũng rent richting de bal. Dũng speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Cantekin speelt de bal door. Mavares speelt de bal door. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos schiet op doel. Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:5

78e minuut.
Campos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cedeño de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yánez neemt de hoekschop. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez geeft een lange en hoge pass. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:6

80e minuut.
Dũng onderschept slim de pass. Dũng geeft een hoge lob. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:7

84e minuut.
Cantekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach met een sublieme pass. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:8

85e minuut.
Klungelig pakt Mercedes de bal. Mercedes passt de bal met de wreef. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:9

88e minuut.
Ruggieri probeert de bal aan de voet te houden. Campos rent richting de bal. Cedeño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cedeño krijgt een gele kaart. Campos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Campos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mara FC 72%, FC.Victoria Bahia 28%.
Mara FC - FC.Victoria Bahia 1:10