Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrero fc padrifs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Olivo is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Olivo onderschept slim de pass. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Terán rent richting de bal. Olivo verovert de bal door een tackle van achteren. Olivo met een sublieme pass. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrero fc - padrifs 1:0

26e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández. Ojeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas passt de bal zonder na te denken. Olivo speelt de bal door. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrero fc - padrifs 2:0

42e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández met een sublieme pass. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrero fc 44%, padrifs 56%.
Guerrero fc - padrifs 2:0

53e minuut.
Filomeno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simonelli komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Villalta de bal. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cardozo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cardozo kan niet meer verder spelen. Luna komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Luna rent richting de bal. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Salas passt de bal met de wreef. Navea probeert de bal met de borst te controleren. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Reyna krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrero fc 55%, padrifs 45%.
Guerrero fc - padrifs 2:0