Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tronconaleros futbol club The Time is out
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez onderschept slim de pass. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano haalt uit met een fantastische trap. Palomino probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña speelt de bal door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Ponzo bokst de bal weg.

10e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña geeft de bal voor. Bottini heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bottini geeft een hoge lob. Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cumana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saggiomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Perozo is nu in balbezit. Bottini rent richting de bal. Met opzet legt Perozo zijn tegenspeler op de grond. Bottini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bottini kan niet meer verder spelen. Piñate komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Palomino geeft de bal voor. Peña met een sublieme pass. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudamel onderschept slim de pass. Dudamel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Álvarez passt de bal met de wreef. Reinoso rent richting de bal. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Ponzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jaramillo kopt de bal weg. Navarro kan de bal niet met de borst controleren. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo haalt uit met een fantastische trap. Arrieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tronconaleros futbol club 42%, The Time is out 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tronconaleros futbol club - The Time is out 0:0

59e minuut.
Castellano onderschept slim de pass. Castellano schiet op doel. Palomino heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaza geeft een lange en hoge pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tronconaleros futbol club 40%, The Time is out 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tronconaleros futbol club - The Time is out 0:0