Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Biancos F.C Spuzvaste Amebe
68,9 Tactiek 4-3-1-2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.6 gemiddelde waardering 69.5
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Öykün probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu is nu in balbezit. Železnik begaat een overtreding. Buhoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buhoiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kerkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Tauz probeert naar een medespeler te passen. Čejanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinjuh de bal. Pinjuh geeft de bal voor. Jeftović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is del Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeftović is nu in balbezit. Jeftović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - F.C Spuzvaste Amebe 0:1

17e minuut.
Daar is Rijsseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetner is nu in balbezit. Krišto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cetner raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Buhoiu neemt zijn aanloop. Kerkan bokst de bal weg.

30e minuut.
Daar is Öykün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čejanović rent richting de bal. Čejanović passt de bal met de wreef. Jeftović rent richting de bal. Jeftović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pinjuh met een snelle inworp. Čejanović rent richting de bal. Čejanović passt de bal met de wreef. Slavić rent richting de bal. Slavić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Čejanović kopt de bal weg. Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öykün krijgt een gele kaart. Pinjuh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinjuh met een snel genomen vrije trap. Jeftović is nu in balbezit. Jeftović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
del Valle rent richting de bal. del Valle geeft een hoge lob. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu schiet op doel. Kerkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Biancos - F.C Spuzvaste Amebe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 51%, F.C Spuzvaste Amebe 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Biancos - F.C Spuzvaste Amebe 1:1

48e minuut.
Slavić met een sublieme pass. Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh passt de bal in één keer door. Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz haalt uit met een fantastische trap. Epner bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Ćehić is nu in balbezit. Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu passt de bal in één keer door. Cetner rent richting de bal. Cetner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Claudiano speelt de bal door. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner passt de bal zonder na te denken. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Biancos - F.C Spuzvaste Amebe 2:1

79e minuut.
Cetner rent richting de bal. Cetner met een sublieme pass. Claudiano rent richting de bal. Claudiano geeft een hoge lob. Buhoiu springt en kopt de bal. Kerkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
del Valle kopt de bal weg. Čejanović probeert naar een medespeler te passen. Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh geeft een hoge lob. Jeftović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Biancos 53%, F.C Spuzvaste Amebe 47%.
Los Biancos - F.C Spuzvaste Amebe 2:1