Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:17
  • Competitiewedstrijd: Premijer Liga
  • Stadion: Hadi Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 34213
FK Sultan F.C Spuzvaste Amebe
Ali 51211 Tactiek 4-3-1-2
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
20 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
69.6 gemiddelde waardering 66.8
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Slavić rent richting de bal. Twarkowski onderschept slim de pass. Twarkowski speelt de bal door. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tauz heeft problemen om de bal te vangen. Hajduk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tauz raakt geblesseerd tijdens het duel. Krišto wilt de vrije trap nemen. bin Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - F.C Spuzvaste Amebe 0:1

5e minuut.
Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz passt de bal met de wreef. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Daar is Lakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakić draait met de bal, schiet en ... bin Faraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinjuh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hinostroza kopt de bal weg. Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mazowiecki rent richting de bal. Rijsseghem onderschept slim de pass. Rijsseghem geeft de bal voor. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Krišto geeft de bal voor. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lakić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tauz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. bin Faraj bokst de bal weg.

12e minuut.
Tauz geeft de bal voor. Slavić is nu in balbezit. Rabakoń is nu in balbezit. Lakić verovert de bal door een tackle van achteren. Lakić draait met de bal, schiet en ... bin Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zbožínek met een sublieme pass. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano geeft de bal voor. Mazowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. Kerkan bokst de bal weg.

19e minuut.
Pinjuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čejanović met een sublieme pass. Rabakoń rent richting de bal. Tauz verovert de bal door een tackle van achteren. Tauz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Slavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Szekely zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarkowski geeft de bal voor. Mazowiecki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Krišto passt de bal in één keer door. Pinjuh is nu in balbezit. Montenegro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montenegro krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Montenegro passt de bal zonder na te denken. Pernambucano rent richting de bal. Pernambucano geeft de bal voor. Mazowiecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szekely probeert naar een medespeler te passen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro met een sublieme pass. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pernambucano is nu in balbezit. Pernambucano probeert naar een medespeler te passen. Železnik onderschept slim de pass. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Szekely passt de bal zonder na te denken. Pernambucano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambucano geeft de bal voor. Mazowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sultan - F.C Spuzvaste Amebe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 51%, F.C Spuzvaste Amebe 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Sultan - F.C Spuzvaste Amebe 1:1

46e minuut.
Rijsseghem speelt de bal door. Zbožínek met een sublieme pass. Pernambucano rent richting de bal. Pernambucano geeft de bal voor. Mazowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerkan bokst de bal weg.

51e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Kojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojović geeft de bal voor. Pernambucano geeft een hoge lob. Mazowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Pinjuh met de inworp. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Pernambucano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambucano geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki springt en kopt de bal. Kerkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem geeft een lange en hoge pass. Szekely kopt de bal weg. Daar is Twarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twarkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tauz onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Twarkowski zal de hoekschop nemen. Mazowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kojović verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pernambucano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mazowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. Kerkan bokst de bal weg.

59e minuut.
Twarkowski passt de bal met de wreef. Szekely is nu in balbezit. Szekely geeft de bal voor. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Tauz is nu in balbezit. Szekely verovert de bal door een tackle van achteren. Szekely geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Daar is Pernambucano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernambucano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazowiecki de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - F.C Spuzvaste Amebe 2:1

70e minuut.
Tauz met een sublieme pass. Pinjuh heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Zbožínek ... Strafschop! Zbožínek krijgt een gele kaart. Pinjuh raakt geblesseerd tijdens het duel. Tauz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. bin Faraj bokst de bal weg.

77e minuut.
Pinjuh passt de bal in één keer door. Lakić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinjuh neemt de hoekschop. Slavić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sultan - F.C Spuzvaste Amebe 2:2

78e minuut.
Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh passt de bal met de wreef. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - F.C Spuzvaste Amebe 2:3

85e minuut.
Kojović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szekely met de inworp. Pernambucano rent richting de bal. Pernambucano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Krišto geeft de bal voor. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić onderschept slim de pass. Slavić draait met de bal, schiet en ... bin Faraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sultan - F.C Spuzvaste Amebe 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sultan 48%, F.C Spuzvaste Amebe 52%.
FK Sultan - F.C Spuzvaste Amebe 2:4