Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado Club Football FC Rebels
ss Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Judek met een sublieme pass. Kupkinas met een sublieme pass. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Altuntaş de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mavrović speelt de bal door. Klungelig pakt Niziołek de bal. Niziołek passt de bal zonder na te denken. Łącki rent richting de bal. Łącki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - FC Rebels 1:0

24e minuut.
Kupkinas probeert naar een medespeler te passen. Łącki is nu in balbezit. Met opzet legt Kürtös zijn tegenspeler op de grond. Kürtös krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dokić is nu in balbezit. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câţanu geeft de bal voor. Łącki springt en kopt de bal. Manys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - FC Rebels 2:0

40e minuut.
Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Chacón is nu in balbezit. Ragi rent richting de bal. Ragi geeft de bal voor. Łącki springt en kopt de bal. Manys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kupkinas rent richting de bal. Kupkinas passt de bal met de wreef. Łącki rent richting de bal. Łącki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - FC Rebels 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Club Football 48%, FC Rebels 52%.
Tornado Club Football - FC Rebels 3:0

47e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi onderschept slim de pass. Met opzet legt Gollob zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gollob moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gollob schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ragi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bisić komt het veld opgelopen. Koszta komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Câţanu rent richting de bal. Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Chacón rent richting de bal. Chacón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Niziołek passt de bal met de wreef. Kupkinas rent richting de bal. Kupkinas geeft de bal voor. Bisić rent richting de bal. Bisić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu schiet op doel. Manys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Club Football - FC Rebels 4:0

67e minuut.
Klungelig pakt Ragi de bal. Ragi speelt de bal door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu geeft een hoge lob. Bisić maakt een snoekduik en kopt de bal. Manys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrin komt het veld opgelopen. Kürtös met de inworp. Koszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai onderschept slim de pass. Nakai geeft de bal voor. Chacón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Niziołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziołek passt de bal met de wreef. Pérez Villamil rent richting de bal. Bisić onderschept slim de pass. Bisić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Club Football 44%, FC Rebels 56%.
Tornado Club Football - FC Rebels 4:0