Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna-Boys tekonako
5...3...2 Tactiek vedatoratt
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 55.7
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
McCallum geeft een hoge lob. Páez is nu in balbezit. Páez probeert naar een medespeler te passen. Bodea rent richting de bal. Bodea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Englebert is nu in balbezit. Espinosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Englebert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bodea kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. M`Berebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - tekonako 1:0

9e minuut.
McCallum kopt de bal weg. Lovadina heeft problemen om de bal te vangen. Lovadina geeft de bal voor. Englebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Englebert schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Rucki de bal. Englebert is nu in balbezit. Bodea rent richting de bal. Bodea haalt uit met een fantastische trap. M`Berebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - tekonako 2:0

15e minuut.
Páez is nu in balbezit. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar passt de bal in één keer door. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Englebert rent richting de bal. Englebert passt de bal in één keer door. Torres geeft de bal voor. Bodea is nu in balbezit. Bodea schiet op doel. M`Berebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lovadina passt de bal in één keer door. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal in één keer door. Bodea is nu in balbezit. Bodea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Anghelache de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea haalt uit met een fantastische trap. M`Berebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres passt de bal zonder na te denken. Bodea heeft problemen om de bal te vangen. Bodea draait met de bal, schiet en ... M`Berebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Memarnishvili heeft problemen om de bal te vangen. Páez is nu in balbezit. Páez geeft de bal voor. Bodea is nu in balbezit. Bodea draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres probeert naar een medespeler te passen. Bodea is nu in balbezit. Bodea draait met de bal, schiet en ... M`Berebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - tekonako 3:0

35e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob. Bodea is nu in balbezit. Bodea haalt uit met een fantastische trap. M`Berebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - tekonako 4:0

41e minuut.
Ribić geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Rucki heeft problemen om de bal te vangen. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. Lovadina kopt de bal weg. Páez rent richting de bal. Páez geeft de bal voor. Englebert krijgt zijn hoofd ertegen. M`Berebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 37%, tekonako 63%.
Bosna-Boys - tekonako 4:0

59e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Daar is Lovadina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovadina passt de bal zonder na te denken. Bodea rent richting de bal. Bodea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - tekonako 5:0

62e minuut.
Bodea rent richting de bal. Rek maakt een afschuwelijke overtreding. Bodea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Englebert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bodea is nu in balbezit. Bodea haalt uit met een fantastische trap. M`Berebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - tekonako 6:0

63e minuut.
Torres speelt de bal door. Englebert is nu in balbezit. Englebert passt de bal in één keer door. Bodea is nu in balbezit. Bodea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lovadina probeert naar een medespeler te passen. Englebert rent richting de bal. Englebert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bodea de bal. Bodea haalt uit met een fantastische trap. M`Berebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Anastasov stond buitenspel. Fowler komt het veld opgelopen. da dalt komt het veld opgelopen. Numanagić komt het veld opgelopen. Mączewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bartra verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar geeft een hoge lob. Bartra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bodea kopt de bal weg. Fowler controleert de bal met de borst. Fowler met een sublieme pass. Bodea rent richting de bal. Bodea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lovadina passt de bal zonder na te denken. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bodea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bodea kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 42%, tekonako 58%.
Bosna-Boys - tekonako 6:0