Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: FC Rebels Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 19943
FC Rebels FC EXIT
5-3-2 Tactiek grmi
53% Balbezit 47%
18% Spel op eigen helft 82%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 34.8
outstanding Schieten adequate
very good Passen weak
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Koljević is nu in balbezit. Koljević geeft de bal voor. Daar is Bukejlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berki is nu in balbezit. Berki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pérez Villamil geeft een hoge lob. Berki kopt de bal weg. Wójcik speelt de bal door. Chacón is nu in balbezit. Chacón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Manjić de bal. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal zonder na te denken. Berki is nu in balbezit. Berki draait met de bal, schiet en ... Osmajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Wójcik geeft een hoge lob. Chacón kopt de bal weg. Berki rent richting de bal. Berki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 1:0

7e minuut.
Petlarov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilton met een snelle inworp. Klungelig pakt Chacón de bal. Chacón schiet op doel. Osmajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki draait met de bal, schiet en ... Osmajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaloštro rent richting de bal. Berki onderschept slim de pass. Berki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 2:0

8e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón geeft een hoge lob. Daar is Bukejlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Berki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaloštro de bal onder controle te krijgen. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Osmajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 3:0

14e minuut.
Chacón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wójcik met een sublieme pass. Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Berki is nu in balbezit. Berki draait met de bal, schiet en ... Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 4:0

16e minuut.
Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal met de wreef. Berki rent richting de bal. Berki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 5:0

19e minuut.
Berki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rnišić de bal onder controle te krijgen. Chacón is nu in balbezit. Chacón schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Berki met een snelle inworp. Despotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik geeft een hoge lob. Chacón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wójcik rent richting de bal. Wójcik geeft een hoge lob. Chacón kopt de bal weg. Berki is nu in balbezit. Berki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 6:0

22e minuut.
Wójcik verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik met een sublieme pass. Berki heeft problemen om de bal te vangen. Berki geeft een hoge lob. Chacón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 7:0

26e minuut.
Wójcik kopt de bal weg. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón passt de bal met de wreef. Daar is Berki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berki haalt uit met een fantastische trap. Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chacón is nu in balbezit. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 8:0

27e minuut.
Rnišić geeft een hoge lob. Kaloštro probeert de bal aan de voet te houden. Wójcik met een sublieme pass. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ... Osmajić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal zonder na te denken. Berki is nu in balbezit. Berki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Gutić de bal. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Petlarov de bal. Osmajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 9:0

33e minuut.
Jalšovec verovert de bal door een tackle van achteren. Jalšovec met een sublieme pass. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Berki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berki draait met de bal, schiet en ... Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Chacón passt de bal zonder na te denken. Berki is nu in balbezit. Berki draait met de bal, schiet en ... Osmajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 10:0

38e minuut.
Wójcik verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Petlarov rent richting de bal. Berki verovert de bal door een tackle van achteren. Berki schiet op doel. Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kaloštro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Berki met de inworp. Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chacón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 11:0

45e minuut.
Rnišić geeft de bal voor. Kürtös speelt de bal door. Daar is Petlarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 20%, FC EXIT 80%.
FC Rebels - FC EXIT 11:0

46e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacón raakt geblesseerd tijdens het duel. Wójcik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berki rent richting de bal. Berki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Kürtös kopt de bal weg. Berki is nu in balbezit. Berki passt de bal met de wreef. Chacón is nu in balbezit. Chacón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Osmajić met een sublieme pass. Kürtös geeft de bal voor. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ... Osmajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 12:0

52e minuut.
Koljević onderschept slim de pass. Daar is Koljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Gutić zijn tegenspeler op de grond. Gutić krijgt een gele kaart. Koljević roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Koljević kan niet meer verder spelen. Dokić komt het veld opgelopen. Wójcik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hilton speelt de bal door. Berki rent richting de bal. Berki passt de bal zonder na te denken. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Osmajić bokst de bal weg. Kaloštro is nu in balbezit. Kaloštro geeft een hoge lob. Hilton kopt de bal weg. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bukejlović geeft de bal voor. Jalšovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalšovec geeft de bal voor. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Osmajić bokst de bal weg. Berki rent richting de bal. Kaloštro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Osmajić bokst de bal weg. Wójcik geeft een hoge lob. Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Berki kopt de bal weg. Chacón rent richting de bal. Chacón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Despotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtös geeft een lange en hoge pass. Berki is nu in balbezit. Berki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dokić geeft een lange en hoge pass. Berki rent richting de bal. Petlarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Berki kan niet meer verder spelen. Nakai komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Debogović is nu in balbezit. Hilton verovert de bal door een tackle van achteren. Hilton probeert naar een medespeler te passen. Chacón is nu in balbezit. Chacón schiet op doel. Osmajić bokst de bal weg. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gutić speelt de bal door. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloštro rent richting de bal. Nakai verovert de bal door een tackle van achteren. Nakai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 13:0

71e minuut.
Brene onderschept slim de pass. Brene geeft de bal voor. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 14:0

74e minuut.
Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chacón passt de bal zonder na te denken. Nakai rent richting de bal. Nakai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Osmajić trapt de bal weg van het doel. Wójcik kopt de bal weg. Nakai rent richting de bal. Nakai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 15:0

77e minuut.
Kürtös met de inworp. Klungelig pakt Wójcik de bal. Wójcik met een sublieme pass. Nakai is nu in balbezit. Nakai schiet op doel. Osmajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Dokić onderschept slim de pass. Dokić geeft de bal voor. Chacón rent richting de bal. Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kürtös verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtös passt de bal met de wreef. Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Wójcik de bal. Wójcik kopt de bal weg. Nakai rent richting de bal. Chacón is nu in balbezit. Chacón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nakai kan de bal niet met de borst controleren. Chacón is nu in balbezit. Nakai rent richting de bal. Nakai draait met de bal, schiet en ... Kaloštro probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Chacón passt de bal zonder na te denken. Nakai heeft problemen om de bal te vangen. Nakai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 16:0

86e minuut.
Rnišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnišić geeft een hoge lob. Kürtös kopt de bal weg. Nakai is nu in balbezit. Nakai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Debogović met een sublieme pass. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik speelt de bal door. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Petlarov de bal. Wójcik met een sublieme pass. Nakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - FC EXIT 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 16%, FC EXIT 84%.
FC Rebels - FC EXIT 17:0