Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20823
Zelenilo FCB Team
c-cup-w Tactiek TIKA TAKA
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 49
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński geeft de bal voor. Kribalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Donado heeft problemen om de bal te vangen. Lalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalović passt de bal met de wreef. Mumić is nu in balbezit. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Searle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Penezić is nu in balbezit. Pejar verovert de bal door een tackle van achteren. Pejar geeft een hoge lob. Kribalis rent richting de bal. Kribalis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pejar is nu in balbezit. Lalović verovert de bal door een tackle van achteren. Lalović passt de bal zonder na te denken. Kapisoda rent richting de bal. Kapisoda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mumić geeft een lange en hoge pass. Searle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lalović is nu in balbezit. Lalović passt de bal met de wreef. Mumić rent richting de bal. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Searle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - FCB Team 1:0

21e minuut.
Mumić onderschept slim de pass. Mumić geeft een hoge lob. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda haalt uit met een fantastische trap. Searle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - FCB Team 2:0

35e minuut.
Kapisoda passt de bal in één keer door. Mumić is nu in balbezit. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Cereceda probeert de bal aan de voet te houden. Searle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelenilo - FCB Team 3:0

36e minuut.
Kapisoda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karahasanović komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Lalović rent richting de bal. Lalović met een sublieme pass. Čečur speelt de bal door. Mumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Čečur passt de bal in één keer door. Mumić rent richting de bal. Mumić speelt de bal door. Karahasanović rent richting de bal. Karahasanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nilu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stefanowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 36%, FCB Team 64%.
Zelenilo - FCB Team 3:0

81e minuut.
Trogrlić geeft de bal voor. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Donado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lalović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelenilo 35%, FCB Team 65%.
Zelenilo - FCB Team 3:0