Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Kultura AC Farmaceut
4114 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
10% Spel op eigen helft 90%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten weak
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Kočo probeert naar een medespeler te passen. Tan is nu in balbezit. Tan passt de bal met de wreef. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 1:0

3e minuut.
Tan rent richting de bal. Rečica rent richting de bal. Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drtina onderschept slim de pass. Drtina passt de bal zonder na te denken. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajnić is nu in balbezit. Kočo speelt de bal door. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Bejdić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 2:0

14e minuut.
Rečica heeft problemen om de bal te vangen. Rečica geeft een hoge lob. Drtina kopt de bal weg. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 3:0

16e minuut.
Držić is nu in balbezit. Bäcker verovert de bal door een tackle van achteren. Bäcker geeft een lange en hoge pass. Drtina bereikt de bal nog maar net als eerste. Drtina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kočo heeft problemen om de bal te vangen. Kočo met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan haalt uit met een fantastische trap. Rečica probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Rečica de bal. Tan rent richting de bal. Tan passt de bal zonder na te denken. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Polok geeft een lange en hoge pass. Bäcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäcker onderschept slim de pass. Bäcker geeft een lange en hoge pass. Bejdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čalet kopt de bal weg. Bučić probeert de bal aan de voet te houden. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ... Čalet probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 4:0

30e minuut.
Klungelig pakt Ziętarski de bal. Ziętarski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rocha de bal. Bučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bučić schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nusspickel probeert naar een medespeler te passen. Bučić heeft problemen om de bal te vangen. Bučić met een sublieme pass. Tan is nu in balbezit. Tan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drtina met de inworp. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ... Rečica probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 5:0

42e minuut.
Rocha passt de bal zonder na te denken. Držić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Tan schiet op doel. Bejdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 6:0

43e minuut.
Daar is Žiganto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal zonder na te denken. Tan is nu in balbezit. Tan haalt uit met een fantastische trap. Bejdić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 9%, AC Farmaceut 91%.
OFK Kultura - AC Farmaceut 6:0

47e minuut.
Čalet is nu in balbezit. Tan onderschept slim de pass. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel. Bejdić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 7:0

48e minuut.
Držić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäcker is nu in balbezit. Bäcker met een sublieme pass. Tan rent richting de bal. Tan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 8:0

50e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Bučić is nu in balbezit. Bučić probeert naar een medespeler te passen. Kočo rent richting de bal. Kočo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bejdić trapt de bal weg van het doel. Polok kopt de bal weg. Tan rent richting de bal. Tan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Karaklajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętarski met een sublieme pass. Rocha kan de bal niet met de borst controleren. Rocha draait met de bal, schiet en ... Bejdić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 9:0

58e minuut.
Bejdić probeert naar een medespeler te passen. Kočo kopt de bal weg. Tan is nu in balbezit. Tan haalt uit met een fantastische trap. Rocha springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rocha passt de bal zonder na te denken. Rečica rent richting de bal. Bučić verovert de bal door een tackle van achteren. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan draait met de bal, schiet en ... Bejdić bokst de bal weg.

64e minuut.
Držić rent richting de bal. Držić geeft een lange en hoge pass. Drtina kopt de bal weg. Klungelig pakt Rocha de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bejdić probeert wanhopig de bal te grijpen. Rečica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Tan draait met de bal, schiet en ... Bejdić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 10:0

66e minuut.
Bučić rent richting de bal. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha geeft de bal voor. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kočo speelt de bal door. Bučić is nu in balbezit. Bučić passt de bal in één keer door. Tan rent richting de bal. Tan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bučić rent richting de bal. Bučić speelt de bal door. Klungelig pakt Tan de bal. Tan schiet op doel. Bejdić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 11:0

77e minuut.
Bučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajnić verovert de bal door een tackle van achteren. Ajnić passt de bal met de wreef. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bučić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Briller komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Tan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Briller de bal. Tan is nu in balbezit. Tan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bäcker passt de bal in één keer door. Tan is nu in balbezit. Met opzet legt Rečica zijn tegenspeler op de grond. Rečica krijgt een gele kaart. Tan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bäcker wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - AC Farmaceut 12:0

90e minuut.
Briller speelt de bal door. Tan rent richting de bal. Tan passt de bal zonder na te denken. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 11%, AC Farmaceut 89%.
OFK Kultura - AC Farmaceut 12:0