Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jedinstvo Bihać 1919 FC Manekeni
Mourinho Tactiek 4-3-3
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.7 gemiddelde waardering 43
average Schieten excellent
average Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Rajčić is nu in balbezit. Mustapić onderschept slim de pass. Mustapić met een sublieme pass. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mustapić is nu in balbezit. Mustapić speelt de bal door. Sudžum met een sublieme pass. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj schiet op doel. Rahmani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kisin rent richting de bal. Kisin speelt de bal door. Meco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Durdžić de bal. Durdžić schiet op doel. Rahmani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sudžum met de inworp. Daar is Kisin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisin geeft de bal voor. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mustapić speelt de bal door. Kisin probeert naar een medespeler te passen. Štimac is nu in balbezit. Durdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. Rahmani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meco rent richting de bal. Meco haalt uit met een fantastische trap. Rahmani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:1

22e minuut.
Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin passt de bal zonder na te denken. Rajčić heeft problemen om de bal te vangen. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rahmani met een harde bal richting middenveld. Ninčić kopt de bal weg. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Vujačić de bal. Mustapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapić passt de bal in één keer door. Durdžić rent richting de bal. Durdžić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:2

44e minuut.
Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco onderschept slim de pass. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jedinstvo Bihać 1919 69%, FC Manekeni 31%.
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:3

48e minuut.
Meco is nu in balbezit. Meco passt de bal met de wreef. Durdžić rent richting de bal. Vasilj rent richting de bal. Vasilj schiet op doel. Rahmani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Meco rent richting de bal. Biser rent richting de bal. Meco verovert de bal door een tackle van achteren. Meco schiet op doel. Rahmani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:4

53e minuut.
Vujačić is nu in balbezit. Vujačić geeft de bal voor. Kisin met een sublieme pass. Meco rent richting de bal. Meco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sudžum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum passt de bal met de wreef. Durdžić probeert naar een medespeler te passen. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. Rahmani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:5

64e minuut.
Rajčić rent richting de bal. Durdžić onderschept slim de pass. Durdžić speelt de bal door. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meco rent richting de bal. Meco schiet op doel. Rahmani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:6

66e minuut.
Durdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Durdžić passt de bal in één keer door. Daar is Vasilj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilj draait met de bal, schiet en ... Rahmani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:7

67e minuut.
Bjelica verovert de bal door een tackle van achteren. Stajić is nu in balbezit. Mustapić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mustapić krijgt een gele kaart. Stajić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stajić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dijan springt en kopt de bal. Omerčehajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ninčić probeert de bal aan de voet te houden. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Meco rent richting de bal. Meco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Biser rent richting de bal. Meco onderschept slim de pass. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Durdžić passt de bal in één keer door. Meco rent richting de bal. Biser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meco raakt geblesseerd tijdens het duel. Durdžić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rahmani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Durdžić is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jedinstvo Bihać 1919 72%, FC Manekeni 28%.
NK Jedinstvo Bihać 1919 - FC Manekeni 0:7