Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tvrdoglavi Zmaj Međedi94
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 37.5
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Giuliano geeft een lange en hoge pass. Džidić heeft problemen om de bal te vangen. Hrnjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić verovert de bal door een tackle van achteren. Džidić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Miljanić passt de bal zonder na te denken. Janduda is nu in balbezit. Janduda passt de bal in één keer door. Zelinčević rent richting de bal. Zelinčević schiet op doel. Atanasković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - Međedi94 0:1

8e minuut.
Janduda geeft de bal voor. Malićbegović probeert de bal met de borst te controleren. Džidić rent richting de bal. Džidić schiet op doel. Atanasković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Janduda geeft een hoge lob. Zelinčević kopt de bal weg. Hrnjević heeft problemen om de bal te vangen. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Petović probeert naar een medespeler te passen. Antović rent richting de bal. Jevtović verovert de bal door een tackle van achteren. Jevtović geeft een hoge lob. Džidić krijgt zijn hoofd ertegen. Atanasković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - Međedi94 0:2

28e minuut.
Zelinčević onderschept slim de pass. Antović is nu in balbezit. Zelinčević verovert de bal door een tackle van achteren. Petović is nu in balbezit. Petović geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - Međedi94 0:3

30e minuut.
Janduda is nu in balbezit. Janduda met een sublieme pass. Malićbegović is nu in balbezit. Zelinčević verovert de bal door een tackle van achteren. Zelinčević draait met de bal, schiet en ... Atanasković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bitić met een sublieme pass. Jevtović geeft een hoge lob. Malićbegović probeert de bal met de borst te controleren. Džidić rent richting de bal. Džidić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bitić kopt de bal weg. Daar is Petović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović passt de bal met de wreef. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bitić heeft problemen om de bal te vangen. Bitić geeft een hoge lob. Jerić heeft problemen om de bal te vangen. Džidić is nu in balbezit. Džidić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tvrdoglavi Zmaj 64%, Međedi94 36%.
Tvrdoglavi Zmaj - Međedi94 0:3

47e minuut.
Janduda speelt de bal door. Daar is Polényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerić is nu in balbezit. Polényi onderschept slim de pass. Polényi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Petović speelt de bal door. Klungelig pakt Džidić de bal. Džidić met een sublieme pass. Zelinčević rent richting de bal. Zelinčević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

54e minuut.
Polényi kopt de bal weg. Džidić is nu in balbezit. Jerić is nu in balbezit. Džidić verovert de bal door een tackle van achteren. Džidić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Janduda geeft de bal voor. Daar is Zelinčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović rent richting de bal. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - Međedi94 0:4

83e minuut.
Jevtović speelt de bal door. Bitić kan de bal niet met de borst controleren. Bitić geeft de bal voor. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tvrdoglavi Zmaj - Međedi94 0:5

84e minuut.
Petović speelt de bal door. Janduda rent richting de bal. Janduda passt de bal zonder na te denken. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić schiet op doel. Atanasković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tvrdoglavi Zmaj 80%, Međedi94 20%.
Tvrdoglavi Zmaj - Međedi94 0:5