Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan 2024 FC Crișul
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Alexe rent richting de bal. Măcriş onderschept slim de pass. Măcriş passt de bal in één keer door. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tătărescu passt de bal met de wreef. Scutaru is nu in balbezit. Scutaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 2024 - FC Crișul 1:0

18e minuut.
Grama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oncică rent richting de bal. Scutaru begaat een overtreding. Oncică raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oncică kan niet meer verder spelen. Scutaru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 2024 54%, FC Crișul 46%.
AC Milan 2024 - FC Crișul 1:0

51e minuut.
Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu passt de bal met de wreef. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa haalt uit met een fantastische trap. Diculescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobrinoiu bokst de bal weg.

57e minuut.
Măcriş speelt de bal door. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu geeft een hoge lob. Alexa rent richting de bal. Alexa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Alexa is nu in balbezit. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa rent richting de bal. Alexa schiet op doel. Dobrinoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 2024 - FC Crișul 2:0

68e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Olteanu is nu in balbezit. Tătărescu begaat een overtreding. Tătărescu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ciocoiu met een sublieme pass. Zicu rent richting de bal. Zicu passt de bal zonder na te denken. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa haalt uit met een fantastische trap. Dobrinoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 2024 - FC Crișul 3:0

81e minuut.
Alexe rent richting de bal. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Maghiaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Diamandi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 2024 42%, FC Crișul 58%.
AC Milan 2024 - FC Crișul 3:0