Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan 2024 Progresul Timişoara
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Mândruleanu is nu in balbezit. Alexe onderschept slim de pass. Alexe passt de bal in één keer door. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dobrinescu met een sublieme pass. Alexe is nu in balbezit. Mândruleanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mândruleanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru begaat een overtreding. Stefanescu-Prodanovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stefanescu-Prodanovici met een snel genomen vrije trap. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Nănescu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu met een sublieme pass. Alexa is nu in balbezit. Alexa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 2024 47%, Progresul Timişoara 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan 2024 - Progresul Timişoara 0:0

49e minuut.
Puştea is nu in balbezit. Puştea passt de bal zonder na te denken. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Teodosiu trapt de bal weg van het doel. Bitang kopt de bal weg. Scutaru rent richting de bal. Puştea is nu in balbezit. Puştea schiet op doel. Teodosiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Maghiaru heeft problemen om de bal te vangen. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă passt de bal zonder na te denken. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 2024 - Progresul Timişoara 1:0

63e minuut.
Bănescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roşca komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pleavă is nu in balbezit. Pleavă probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu speelt de bal door. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 2024 - Progresul Timişoara 2:0

84e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu passt de bal met de wreef. Tătărescu is nu in balbezit. Puştea onderschept slim de pass. Puştea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 2024 - Progresul Timişoara 2:1

86e minuut.
Dolha is nu in balbezit. Dolha passt de bal zonder na te denken. Daar is Bitang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexa rent richting de bal. Alexa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 2024 45%, Progresul Timişoara 55%.
AC Milan 2024 - Progresul Timişoara 2:1