Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Vointa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FC Strug Iaslovat Fotbal Club Robert Georgescu
Normal Tactiek 433 +
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 41
very good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


15e minuut.
Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Gąsienica heeft problemen om de bal te vangen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

24e minuut.
Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica passt de bal zonder na te denken. Gularte rent richting de bal. Gularte geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Judnič onderschept slim de pass. Judnič passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

33e minuut.
Gularte is nu in balbezit. Swadźba onderschept slim de pass. Swadźba passt de bal met de wreef. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gularte kopt de bal weg. Klungelig pakt Dargle de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Niţulescu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gularte kopt de bal weg. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica passt de bal met de wreef. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bujor met een harde bal richting middenveld. Pérez Alvite kopt de bal weg. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strug Iaslovat 40%, Fotbal Club Robert Georgescu 60%.
FC Strug Iaslovat - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

47e minuut.
Judnič kopt de bal weg. Gularte probeert naar een medespeler te passen. Pérez Alvite probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza met een sublieme pass. Popa rent richting de bal. Swadźba rent richting de bal. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Quang Thuận, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa schiet op doel. Bot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Szélesi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mooney met de inworp. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Swadźba met de inworp. Sturdza geeft een hoge lob. Quang Thuận heeft problemen om de bal te vangen. Cuzuban rent richting de bal. Cuzuban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - Fotbal Club Robert Georgescu 2:1

57e minuut.
Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Mooney is nu in balbezit. Mooney geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg.

59e minuut.
Dargle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sturdza rent richting de bal. Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Popa is nu in balbezit. Popa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pérez Alvite bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Alvite geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dargle de bal. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - Fotbal Club Robert Georgescu 3:1

74e minuut.
Szélesi is nu in balbezit. Szélesi geeft een hoge lob. Swadźba kopt de bal weg. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Gąsienica rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strug Iaslovat - Fotbal Club Robert Georgescu 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strug Iaslovat 48%, Fotbal Club Robert Georgescu 52%.
FC Strug Iaslovat - Fotbal Club Robert Georgescu 4:1