Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noua Generatie Sănătatea Infrarosu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Piersic onderschept slim de pass. Tontu is nu in balbezit. Piersic onderschept slim de pass. Piersic schiet op doel. Bădescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cintezoi rent richting de bal. Ciminian onderschept slim de pass. Ciminian speelt de bal door. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru schiet op doel. Murzacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Noua Generatie - Sănătatea Infrarosu 0:1

20e minuut.
Caragiale rent richting de bal. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Arghirescu kopt de bal weg. Alexandru probeert de bal met de borst te controleren. Alexandru draait met de bal, schiet en ... Murzacu bokst de bal weg.

27e minuut.
Petruţ rent richting de bal. Petruţ geeft de bal voor. Alexandru rent richting de bal. Alexandru haalt uit met een fantastische trap. Caragiale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murzacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dinescu geeft een hoge lob. Tontu heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Piersic zijn tegenspeler op de grond. Piersic is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Tontu is nu in balbezit. Tontu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noua Generatie - Sănătatea Infrarosu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noua Generatie 49%, Sănătatea Infrarosu 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Noua Generatie - Sănătatea Infrarosu 1:1

48e minuut.
Ciminian onderschept slim de pass. Cardei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciminian. Ciminian krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Caragiale met een sublieme pass. Cardei is nu in balbezit. Cardei passt de bal in één keer door. Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Rotaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulpeşean is nu in balbezit. Lascu begaat een overtreding. Vulpeşean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vulpeşean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lascu passt de bal in één keer door. Petruţ is nu in balbezit. Petruţ speelt de bal door. Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ciminian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciminian geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Murzacu trapt de bal weg van het doel. Ciminian kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noua Generatie 40%, Sănătatea Infrarosu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Noua Generatie - Sănătatea Infrarosu 1:1