Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapidistu 1923 FC Strug Iaslovat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Iţic geeft de bal voor. Klungelig pakt Cubała de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres draait met de bal, schiet en ... Fizedean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 0:1

11e minuut.
Fizedean met een sublieme pass. Durak kopt de bal weg. Klungelig pakt Bizzetti de bal. Morón rent richting de bal. Morón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 1:1

12e minuut.
Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney passt de bal met de wreef. Wołodyjowski heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Torres springt en kopt de bal. Fizedean bokst de bal weg.

18e minuut.
Judnič met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Gąsienica rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Suri trapt de bal weg. Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pérez Alvite zijn tegenspeler op de grond. Pérez Alvite krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Suri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wołodyjowski met een snelle inworp. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica schiet op doel. Fizedean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Cubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 1:2

30e minuut.
Salatović is nu in balbezit. Inworp. Salatović met een snelle inworp. Durak is nu in balbezit. Durak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Şanalır kopt de bal weg. Gularte probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Alvite speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Fizedean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 1:3

35e minuut.
Deacon met een sublieme pass. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi geeft een lange en hoge pass. Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón haalt uit met een fantastische trap. Bot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morón is nu in balbezit. Morón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 2:3

44e minuut.
Durak is nu in balbezit. Gularte verovert de bal door een tackle van achteren. Gularte speelt de bal door. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 55%, FC Strug Iaslovat 45%.
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 2:3

51e minuut.
Klungelig pakt Mooney de bal. Pérez Alvite is nu in balbezit. Pérez Alvite probeert naar een medespeler te passen. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 2:4

53e minuut.
Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski speelt de bal door. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica schiet op doel. Fizedean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 2:5

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olšák komt het veld opgelopen. Jokšić komt het veld opgelopen. Sagna komt het veld opgelopen. Albentosa komt het veld opgelopen. Udvardy komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gularte kopt de bal weg. Pérez Alvite speelt de bal door. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica schiet op doel. Fizedean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 2:6

60e minuut.
Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski met een sublieme pass. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney geeft een lange en hoge pass. Daar is Suri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pérez Alvite heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Alvite speelt de bal door. Klungelig pakt Suri de bal. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pérez Alvite met een sublieme pass. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jokšić is nu in balbezit. Quang Thuận rent richting de bal. Quang Thuận passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torres de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. Fizedean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Gularte verovert de bal door een tackle van achteren. Gularte met een sublieme pass. Suri rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres haalt uit met een fantastische trap. Fizedean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Deacon probeert naar een medespeler te passen. Suri rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 2:7

86e minuut.
Pérez Alvite probeert naar een medespeler te passen. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica passt de bal zonder na te denken. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Albentosa rent richting de bal. Albentosa passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iţic met de inworp. Judnič geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jokšić rent richting de bal. Pérez Alvite rent richting de bal. Morón onderschept slim de pass. Morón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 78%, FC Strug Iaslovat 22%.
Rapidistu 1923 - FC Strug Iaslovat 3:7